Предмет

Моля, прочетете внимателно настоящите общи условия. Те представляват договор между Вас и https://asenangelov.bg/. В случай че не сте съгласни с всички общи условия, описани по-долу, моля, не използвайте уебсайт.

Собственост на уебсайта

Уебсайтът е собственост на Асен Ангелов, наричан по-долу „собственик“, с ЕИК: 180672534, със седалище и адрес на управлението: гр. Асеновград, пл. „Акад. Н. Хайтов“ №3, хотел „Асеневец“. Телефон и e-mail за кореспонденция: +359 876 974 572, angelow1302@gmail.com.

Авторски права

Информацията, която се съдържа в уебсайта, е собственост на Асен Ангелов. Материалите и публикациите, които са споделени, са защитени от Закона за авторското право и сродните му права (ЗАПСП) и всяко използване или копиране без съгласието на собственика е нарушение. Разрешава се цитиране или споделяне на информация, ако се упомене източникът или чрез изричното съгласие на собственика. В уебсайта са използвани снимки, собственост на Тони Шнитер, и изображения и фотографии от www.freepik.com, www.pexels.com, www.unsplash.com и www.pixabay.com.

Политика за поверителност

Ние се грижим за поверителността и сигурността на данните Ви. Моля, запознайте се с Политиката за поверителност. Използвайки този уебсайт, Вие се съгласявате да бъдете обвързани с нашата Политика, която е включена в настоящите Условия.

Промени и актуализации

Собственикът на уебсайта запазва правото си по всяко време да прави промени по общите условия. Потребителят има право да се откаже от услугите и да не използва уебсайта, ако не е съгласен с промените и новите корекции по тази страница.

Други уебсайтове, връзки и препратки

Възможно е да публикуваме връзки към други уебсайтове, за които смятаме, че могат да представляват интерес за Вас. Собственикът на този уебсайт не носи отговорност и не може да гарантира относно тяхното съдържание или стандартите им за поверителност.

При необходимост може да използвате следните контакти за връзка с нас:

Адрес: гр. Асеновград, пл. „Акад. Н. Хайтов“ №3, хотел Асеновец

Email: angelow1302@gmail.com

Телефон: +359876974572